Tar toppene hos F&O

Travle tider? Det tar lederen for logistikkavdelingen hos Fagerhaug & Olstad med knusende ro. For Espen Berg vet at hjelpen er nær.

Trenger bemanning på kort varsel

Fagerhaug & Olstad leverer kontormøbler og lagerinnredninger, og spesielt på kontorsiden har vikarer fra Tett på! Bemanning vært flittig benyttet. – TettPå! er veldig flinke til å følge opp, og selv om det ofte er korte tidsfrister,  finner de alltid en løsning. Det er aldri nei å få, selv om vi av og til må ta kontakt på kveldstid og trenger hjelp allerede dagen etter, sier logistikkleder Espen Berg. ­– Tett, personlig oppfølging og dyktige vikarer, ofte de samme som vi har brukt før, gjør oss til en veldig fornøyd kunde.

Balanserer staben

Espen har ansvar for lageret til Fagerhaug & Olstad, samt montører og bilpark. Det er viktig å få varene ut til kunden til rett tid. – Vi leverer og monterer ofte like før lokalene skal tas i bruk, og det kan bli rimelig hektisk! Varierende oppdragsmengde gjør det vanskelig å planlegge langsiktig, vi må være fleksible og klare til å hive oss rundt. For å klare dette, har vi en fast pool av montører og supplerer med bemanning fra TettPå!. Slik tar vi unna toppene uten å være overbemannet i roligere perioder, forteller Espen.

Søker forskjellig kompetanse

– Vi forventer ikke at vikarene skal kunne alt, men de må møte opp til rett tid, ha en positiv innstilling og vise interesse for det vi driver med. Noen vikarer bruker vi som rene sjauere, det er mye som skal bæres ut og inn, andre brukes også til montering. Dette krever litt mer kunnskap, så man må være litt praktisk anlagt. I hvert fall vite opp og ned på en skrue, humrer Espen. Han setter stor pris på at vikarene fra TettPå! kan være utstyrt med både verktøy og eventuelt verneutstyr når de møter på jobb. – Slik slipper vi å holde rede på masse ekstra verktøy og utstyr, vi bare bestiller bemanning og så tar TettPå! ansvar for resten. Enkelt og greit!

Fagerhaug & Olstad hadde et rekordår i 2012, og også 2013 ser ut til å bli et toppår. – Vi har vunnet tilbake en god del rammeavtaler samtidig med en stor byggeaktivitet i Trondheim. Det blir nok mye å henge fingrene i. Enda bra jeg har nummeret til TettPå! lett tilgjengelig, avslutter Espen, og gir mobilen et vennlig lite klapp.