Åpner nye dører for Gunn

Gunn Eithun Sletvold var på jobbjakt, og syntes TettPå! utlyste en interessant stilling. Etter litt vurdering frem og tilbake, sendte hun inn en søknad, og allerede dagen etter var TettPå! på tråden. Deretter gikk det i ekspressfart, og allerede et par timer etter jobbintervjuet hadde hun jobb som resepsjonist hos dørleverandøren Jeld-Wen i Fossegrenda.

Tvilen forsvant

– Jeg var i utgangspunktet på utkikk etter en fast jobb, derfor var jeg litt i tvil før jeg søkte. Men tvilen forsvant fort da jeg møtte til intervju hos TettPå! Der ville de virkelig at jeg skulle ha jobben, de ble med meg ut til sin kunde, og gav meg en suveren oppfølging. Jeg har litt erfaring med bemanningsbransjen fra før, men har aldri opplevd å bli fulgt opp på denne måten, forteller Gunn Eithun Sletvold entusiastisk.

God oppfølging

TettPå! ser positivt på at deres vikarer blir tilbudt fast jobb hos sine kunder etter hvert. Dette er en policy som Gunn har sansen for. – Drømmen er nok fast jobb på sikt, men akkurat nå nyter jeg tiden som vikar, og får med meg så mye erfaring som mulig. Og selv om jeg ikke akkurat har personalkontoret nede i gangen, så synes jeg TettPå! er flinke til å gi meg svar om det er noe jeg lurer på. De stikker ofte innom, og er lette å treffe på mail og telefon.

Får nyttig erfaring

Gunn mener flere burde få øynene opp for det å jobbe for TettPå!, og anbefaler det gjerne til sine venner.  – Som vikar må man være åpen og positiv. Da får man prøve seg på forskjellige arbeidsplasser, og vil garantert lære mye nytt. Siden jeg nå jobber hos en dørleverandør, passer det vel å si at dørene åpnes til en verden av nye muligheter, smiler hun fornøyd.