Foraas sikrer seg gode ansatte

Etter å ha brukt TettPå! Bemanning flere ganger, konkluderer Ronny Hafsmo hos Foraas Områdesikring med at det nok ikke er flaks som gjør at TettPå! kommer med så gode kandidater.

Sikkerhetsbransjen vokser

I over 30 år har Foraas sikret verdier og områder. Firmaet er spesielt kjent som leverandør av gjerder og porter, og behovet for adgangskontroll øker, bekrefter avdelingsleder for salg og marked, Ronny Hafsmo.

– Vi har nok vært litt naive her til lands, men næringslivet er i ferd med å våkne. Terrorangrep i utlandet er nok en faktor som gjør at flere fokuserer på sikkerhet, sier Ronny.

Søker allsidighet og kunnskapstørst

Økt sikkerhetsfokus gir Foraas mer å henge fingrene i, og når det trengs folk, ringer Ronny til TettPå!. – Vi trenger både ekstramannskap til gjerdemontering og faste montører til mer avanserte installasjoner. Jeg har mest å gjøre med faste montører, og når det gjelder disse, er vi på jakt etter veldig allsidige personer. De må være godt teknisk skolert og praktisk anlagt. Når de er ute i felten må de kort sagt kunne fikse så å si alt på egenhånd. Men kanskje den viktigste egenskapen er viljen til å lære, siden det vi driver med er en unik nisje med unike produkter, forteller Ronny.

TettPå! har teft

Ronny ble selv rekruttert via TettPå!, så han kan underskrive på at TettPå! har teft. – Jeg trives veldig godt med jobben min, og har ikke angret på at jeg valgte å begynne hos Foraas. Det er vel noe som heter rett mann på rett plass, jeg tror dette kan beskrive måten TettPå! jobber på. De kommer ikke med mange kandidater, men kommer med kandidater de har tro på. Så langt har det vist seg å være rett mann, hver gang.