Løfterike kandidater til Servi

Alt hydraulikkleverandøren Servi Group leverer er unikt. På samme måte jakter de unik kompetanse når de rekrutterer. De setter pris på en rekrutteringspartner som forstår deres behov.

Einar Osnes hos ServiGroup

Hydraulikk til vanns og til lands

Servi Group bygger opp hydrauliske anlegg med komponenter fra hele verden. De konkurrerer i et tøft, internasjonalt marked, og må hele tiden levere topp kvalitet til rett tid. – Alt vi leverer er en form for prototype, lagd med håndkraft og skreddersydd for den enkelte kunde, forklarer avdelingsleder for verksted og lager, Einar Osnes.

Krever unik kompetanse

Like unik som produktene er kompetansen som kreves. – Den beste veien inn til hydraulikkfaget er opplæring internt i bedriften, mener Einar. – Vi rekrutterer primært industrimekanikere med fagbrev, og har brukt TettPå! for å finne gode kandidater som vi kan lære opp.

Fleksibel start

– Bruk av bemanningsbyrå er fleksibelt for både oss og de vi leier inn. Begge parter får tid til å høste erfaring. Det langsiktige målet er som regel fast ansettelse, og vi trenger folk som er presise, interesserte i jobben og som har fokus på å levere kvalitet. Jeg må si kandidatene vi har fått fra TettPå! har vært gode, med stort potensiale. Så er det opp til oss å løfte de videre, konstaterer Einar.