Når Vinjes trenger muskler

Vinjes Transport flytter alt. Og i en verden der alt og alle flytter mer og mer, trengs det stadig noen ekstra hender for å ta unna jobbene.

Dag Ståle Hansen hos Vinjes transport

Globalt marked – tillit i over 125 år

Med base i Trondheim flytter Vinjes Transport smått og stort over hele kloden. Det familieeide firmaet ble etablert helt tilbake i 1889 og lederrollen har gått fra far til sønn i generasjoner. ­– Vi har et godt rennommé, det er noe av det mest verdifulle vi har. Vi kan ikke ta snarveier, våre samarbeidspartnere må drive 100 prosent seriøst, forteller transportkoordinator Dag Ståle Hansen.

Gjensidig tillit

– I flyttebransjen håndterer vi oftest ting som folk bryr seg om og er glade i. Når vi trenger ekstra mannskap er det derfor helt avgjørende for oss å få inn personell som står på, og som vi kan stole på. Her må jeg si vi er veldig fornøyde med de som kommer fra TettPå! Og de blir tett fulgt opp, ofte er Vibeche til stede på morgenen og passer på at alle er på plass og at alt er i orden. Man kan vel si de lever opp til navnet TettPå!, humrer Dag Ståle.

Kort responstid

Vi har en stor fast stab, men ved stor pågang – spesielt ved sykdom, haster det som regel med å få tak i folk. – Det hender vi trenger hjelp på dagen, da hiver TettPå! seg rundt i en fei. Det er imponerende hva de får til i løpet av noen timer. Veldig mange flytter på seg i skoleferien, og det er da vi har høysesong. Heldigvis har vi TettPå! med på laget, de hjelper oss med å få flyt i flyttingen, fastslår Dag Ståle.