Husnu grep sjansen

Hos FerroZink går det en ivrig kar rundt og gliser. Han er ikke snauere enn at han takker TettPå! Bemanning for at han kommet så langt i livet.

Medarbeider hos FerroZink

Til Trondheim med blanke ark

Husnu Araz kom flyttende til Trønderhovedstaden med en tynn CV og ei søt Trondheimsjente i kikkerten. Han ønsket å komme raskt i jobb, og kontaktet TettPå!. Selv om han ikke kunne vise til mye av utdannelse og jobberfaring, følte han at intervjuet der gikk bra. Her var det noen som ville gi han en sjanse! Husnu lovte seg selv å ikke skuffe noen.

Begynte i det små

Til å begynne med var det mest småjobber, og Husnu sa ikke nei til noe. Etter hvert åpnet det seg en mulighet hos FerroZink som plate- og sveisearbeider. Han hadde litt erfaring med sveising fra før, og grep muligheten. Nå har Husnu virkelig fått sving på sveiseflammen, og sikter mot fagbrev.

God mottagelse

Husnu mener at når du møter folk med respekt, får du respekt tilbake. Og han føler han ble godt mottatt hos FerroZink. – Gutta her er veldig erfarne, og de har lært meg enormt mye. De er veldig tålmodige, det er bare å spørre i vei. Slik livet er nå kunne jeg ikke tenkt meg en bedre arbeidsplass, sier Husnu med et stort smil.

Men hvordan gikk det med Trondheimsjenta? Joda, fullklaff der også. På Husnus finger skinner en gullring, og hjemme venter en blid liten pjokk. Ikke rart Husnu er fornøyd.