FerroZink

Husnu grep sjansen

Medarbeider hos FerroZink
Hos FerroZink går det en ivrig kar rundt og gliser. Han er ikke snauere enn at han takker TettPå! Bemanning for at han kommet så langt i livet.
Les mer
Vinjes Transport

Når Vinjes trenger muskler

Dag Ståle Hansen hos Vinjes transport
Vinjes Transport flytter alt. Og i en verden der alt og alle flytter mer og mer, trengs det stadig noen ekstra hender for å ta unna jobbene.
Les mer
Servi Group

Løfterike kandidater til Servi

Einar Osnes hos ServiGroup
Alt hydraulikkleverandøren Servi Group leverer er unikt. På samme måte jakter de unik kompetanse når de rekrutterer. De setter pris på en rekrutteringspartner som forstår deres behov.
Les mer
Foraas

Foraas sikrer seg gode ansatte

Etter å ha brukt TettPå! Bemanning flere ganger, konkluderer Ronny Hafsmo hos Foraas Områdesikring med at det nok ikke er flaks som gjør at TettPå! kommer med så gode kandidater.
Les mer
Jeld-Wen

Åpner nye dører for Gunn

Gunn Eithun Sletvold var på jobbjakt, og syntes TettPå! utlyste en interessant stilling. Etter litt vurdering frem og tilbake, sendte hun inn en søknad, og allerede dagen etter var TettPå! på tråden. Deretter gikk det i ekspressfart, og allerede et par timer etter jobbintervjuet hadde hun jobb som resepsjonist hos dørleverandøren Jeld-Wen i Fossegrenda.
Les mer
Fagerhaug & Olstad

Tar toppene hos F&O

Travle tider? Det tar lederen for logistikkavdelingen hos Fagerhaug & Olstad med knusende ro. For Espen Berg vet at hjelpen er nær.
Les mer