Dyktig servicetekniker/ montør søkes for snarlig oppstart

Vi søker etter selvgående servicetekniker

På oppdrag fra Foraas Områdesikring søker vi etter servicetekniker for snarlig oppstart.

Stillingen er meget spennende og selvstendig, der du som er den rette virkelig får brukt dine evner til å tenke ut løsninger til beste for kundene.

Du må ha evnen til å raskt sette deg inn i de løsninger som kan tilbys, samt ha en egen evne til å finne smidige og gjerne alternative løsninger. I tillegg er det en stor fordel om du kommer fra en stilling der du er nødt til å tenke selv i forhold til å løse oppgaver.

Er du for eksempel typen som kan ta fra hverandre og sette sammen en bil så den starter og alt virker? Motorsykkel? Landbruksmaskiner?

Har du kanskje jobbet med installasjon av garasjeporter eller liknende?

Da bør du lese videre.

Vi er ute etter deg som

Er selvgående og har god teknisk innsikt
Synes det er spennende å finne ut av og løse hittil ukjente tekniske problemstillinger
Kan ta turen sør- og nordover med servicebil når kundene trenger hjelp
Er serviceinnstilt og flink til å kommunisere

En del av arbeidet er her såpass spesielt teknisk at du hele tiden vil få nye utfordringer. Det vil i tillegg bli behov for noe grunnarbeid i forbindelse med fundamentering.

Vi stiller som krav at du har plettfri vandel, har førerkort min klasse B, snakker og skriver flytende norsk, snakker og skriver engelsk. Det er ønskelig med en viss grad av datakunnskaper.

Du vil få ansvaret for egen servicebil med det utstyr du måtte trenge.

Ansettelse etter avtale.

Dette er en spennende stilling. Er du en aktuell kandidat, ta kontakt snarest med Håvard Christensen på 45239000/ epost havard@tpbemanning.no. Alle henvendelser på mail vil bli besvart fortløpende. Lykke til!