Industrimekaniker

Trondheim Stål ble stiftet i 1989 og er en stålentreprenør med hovedtyngde i stålkonstruksjoner for bygg, anlegg, smelteverk og prosessindustri. Trondheim Stål holder til på Hofstad Næringspark, Melhus.

Vi tilbyr ulike typer smedarbeider og vedlikeholdsoppdrag for industri, bygg og anlegg og kan ta både små og store oppdrag inkludert produkt utvikling fra skisse til ferdig løsning.
Med vår høyteknologiske maskinpark er vi en betydelig underleverandør på maskinell bearbeiding som laserskjæring, vannskjæring til industrien i Midt-Norge.

Den største ressursen vi har i vår bedrift er våre ansatte. Vi er for tiden 53 ansatte og hele 22 med fagbrev.
Vi har meget dyktige medarbeidere med lang erfaring innen bygg- og stålbransjen. Vi har valgt å registrere oss i felles kvalifikasjonsordning for bygge- og anleggsnæringen, StartBANK. Formålet med kvalifikasjonsordningen er å bidra til at det kun benyttes seriøse aktører i bygg- og anleggsnæringen, og at aktørene dermed kan konkurrere på like vilkår.

Vi innehar også Sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven og er sertifisert for CE merking etter NS-EN1090-2 og utførelsesklasse EXC3. Vi er også sertifisert etter ISO 9001 og ISO 14001.

Arbeidsoppgaver:
– Service og vedlikehold.
-Installasjon, feilsøking og reparasjoner
-Forefallende arbeid

Kvalifikasjoner:
– Fagbrev som industrimekaniker.
– Snakker flytende norsk.
– Gode referanser
– Førerkort Kl.B
– Nøyaktig og løsningsorientert.

Fast ansettelse for rette vedkommende.

Send din CV og søknad til Hanne Megård hos TettPå! Bemanning AS: hanne@tpbemanning.no.