Liker du hardt fysisk arbeid, og kan tenke deg å jobbe med stillas?

Aluhak har vært i det Norske markedet siden 1986. ALUHAK produserer, selger, leier ut og monterer stillas og stillasutstyr til bruk innen næring for Olje & Gass, Bygg og Anlegg og til privatmarkedet. ALUHAK-gruppen består i dag av syv selskaper i Norge: Aluhak Systems, Aluhak Utleie, Aluhak Stillas Trondheim, Aluhak Stillas Bergen, Aluhak Stillas Oslo, Aluhak Stillas Stavanger og Aluhak Produksjon. I tillegg har vi Aluhak Production i Polen.

Aluhak sin avdeling i Tromsø er under etablering, og har behov for medarbeidere som kan bidra til videre vekst framover. De ønsker å ta inn medarbeidere til intern opplæring og kursing i stillasfaget.
Vi søker deg som er et utpreget stå-på-menneske. Hardt fysisk arbeid er det beste du vet, du er positiv og engasjert, og dette preger din innsats i hverdagen. Du evner å ha godt fokus på oppgavene du blir tildelt, og tar i et ekstra tak der det er behov. Vær, vind og jobb i høyden er ingen hindring. Du har en god porsjon konkurranseinstinkt, og setter deg mål for arbeidsdagen. Dine kolleger vil i samarbeid med deg, gi sitt til at du skal bli en dyktig stillasmontør, og en god kollega.

Ønskede kvalifikasjoner:
– Har du erfaring eller kurs innen stillas er dette en fordel, men ikke et krav.
– Gjerne fallsikringskurs.
– Førerkort kl. B, gjerne BE og C i tillegg.
– Du må beherske et skandinavisk språk.

Vår kunde kan tilby:
– Muligheter for faglig utvikling.
– Høyt fokus på kvalitet og sikkerhet.
– Fast ansettelse til rette kandidater.

Oppstart etter avtale.

Send din Cv og en kortfattet søknad.

Spørsmål kan rettes til Vibeche Gabrielsen på mobil 957 30 937.