Sprøytelakkerer/ verkstedarbeider faglært/ ufaglært

På oppdrag fra en av vår kunder søker vi etter en dyktig verkstedarbeider med erfaring fra sprøytelakkering/ maling. Stillingen er fulltids, og med oppstart snarest. Fagbrev er ingen nødvendighet for stillingen.

Vi er ute etter deg som:

Har erfaring med sprøytelakkering/ maling, både klargjøring og ferdigstillelse
Har noe erfaring med montering/ demontering av mekaniske deler/ ventiler/ kraner
Helst har noe innsikt i hydraulikk/ pneumatikk
Er generelt en praktiker
Snakker og skriver norsk på en god forståelig måte
Er ryddig og nøyaktig av natur
Er selvstendig og selvgående

Til gjengjeld kan vi tilby:

En selvstendig, variert og utfordrende jobb
Konkurransedyktig lønn
Gode arbeidsvilkår i lyse og fine omgivelser
Stillingen innebærer en stor grad av variasjon i det daglige, da med hovedvekt på å få klargjort og lakkert ferdig nye komponenter. Noe av klargjøringen vil gå ut på demontering av ventiler/ deler først og maskering før videre behandlling.

Du vil videre være ansvarlig for det ferdige resultatet med påmontering og etterarbeid/ ferdigstillelse. I tillegg kan det påregnes noe arbeid i form av pakking og klargjøring til forsendelse.

Dersom du er den rette, vil du også bli gitt ansvar for noe bestillinger og lagerføring av lakkeringsutstyr og komponenter. Siden lakkeringsoppdragene er varierende i størrelse/ antall, vil du til tider også bli med på plukking og pakking av ordrer for forsendelse.

Dette er med andre ord en veldig variert og selvstendig jobb, og er en unik mulighet dersom du er interessert i en allsidig arbeidshverdag.

Send snarest noen ord om deg selv, samt en CV til Håvard Christensen på mail havard@tpbemanning.no. Ta gjerne en telefon på 45239000 om du lurer på mer.