Jobb hos oss

Bli vår medarbeider!

Søker du frihet til å prøve forskjellige arbeidsplasser, eller har du den rette bakgrunnen for å jobbe som direkte ansatt hos en av våre samarbeidspartnere? Vi er tett på byens næringsliv, og kjenner mulighetene.

Slik går du frem

  1. Vi i TettPå! har tro på mennesket bak CV-en. Derfor ønsker vi at du tar direkte kontakt med oss – møt opp personlig, ring, send mail, eller søk på utlyste stillinger.
  2. Er du en aktuell kandidat, tar vi kontakt med deg, og du blir invitert til en samtale i våre lokaler.
  3. Har du den rette bakgrunnen, kan vi tilby deg mange interessante muligheter hos våre kunder i Trondheimsområdet.

Tett oppfølging

Det er viktig for oss at våre ansatte trives. Derfor er vi ofte ute hos våre arbeidstakere, og forsikrer oss om at alt fungerer på en god måte. Vi prøver også å gi raske tilbakemeldinger på eventuelle spørsmål.

Du sparer tid og får flere muligheter

Med oss på laget, blir jobbsøkingen mer effektiv, og mulighetene blir ofte flere. Vi kan også hjelpe deg med å tenke litt utradisjonelt i forhold til din kompetanse – dette kan åpne nye, spennende dører!

Fast eller vikar?

Mange av våre oppdragsgivere velger å tilby fast jobb umiddelbart etter at vi har formidlet kontakten. Andre ser at behovet for ansettelse oppstår i løpet av innleieperioden, og vi kan da tilby en fleksibel overgang til en fast stilling.

Andre vikarer synes imidlertid det er spennende å forsøke forskjellige jobber, og benytter muligheten til å skaffe seg litt forskjellig erfaring. Uansett hva som passer for deg – vi gir deg tett oppfølging, og ønsker at det å jobbe for oss skal være en positiv opplevelse.

Disse bransjene jobber vi mest med

I tillegg formidler vi spesialstillinger innen en rekke fagområder.

Scroll to Top