Liker du hardt fysisk arbeid, og kan tenke deg å jobbe med stillas?

Aluhak har vært i det Norske markedet siden 1986. ALUHAK produserer, selger, leier ut og monterer stillas og stillasutstyr til bruk innen næring for Olje & Gass, Bygg og Anlegg og til privatmarkedet. ALUHAK-gruppen består i dag av syv selskaper i Norge: Aluhak Systems, Aluhak Utleie, Aluhak Stillas Trondheim, Aluhak Stillas Bergen, Aluhak Stillas Oslo, Aluhak Stillas Stavanger og Aluhak Produksjon. I tillegg har vi Aluhak Production i Polen.

Aluhak Oslo søker nå etter flere medarbeidere som kan bidra til videre vekst framover. De ønsker å ta inn medarbeidere til intern opplæring og kursing i stillasfaget.
Vi søker deg som er et utpreget stå-på-menneske. Hardt fysisk arbeid er det beste du vet, du er positiv og engasjert, og dette preger din innsats i hverdagen. Du evner å ha godt fokus på oppgavene du blir tildelt, og tar i et ekstra tak der det er behov. Vær, vind og jobb i høyden er ingen hindring. Du har en god porsjon konkurranseinstinkt, og setter deg mål for arbeidsdagen. Dine kolleger vil i samarbeid med deg, gi sitt til at du skal bli en dyktig stillasmontør, og en god kollega.

Ønskede kvalifikasjoner:
– Har du erfaring eller kurs innen stillas er dette en fordel, men ikke et krav.
– Gjerne fallsikringskurs.
– Ønskelig med førerkort kl. B, gjerne BE og C.
– Du må beherske et skandinavisk språk.

Vår kunde kan tilby:
– Trivelige arbeidskolleger og et godt arbeidsmiljø.
– Høyt fokus på kvalitet og sikkerhet.
– Muligheter for fast ansettelse til rette kandidater.

Oppstart etter avtale.

Send din Cv og en kortfattet søknad snarest.
Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Spørsmål kan rettes til Vibeche Gabrielsen på mobil 957 30 937.